Skal man virkelig være SEO ekspert, for at gøre det selv?

Hvid mønster der ligner et foldet lagen

Googler du SEO kursus, er det med oftest med den efterfølgende undertitel – Bliv SEO ekspert på kort tid. Men hvad hvis du ikke vil være SEO ekspert. Hvad hvis du er selvstændig, og ved, at din hjemmeside har brug for SEO, men ikke nødvendig nok til, at det retfærdiggøre at bruge tid på at blive ekspert?

Selvstændige har trods alt en virksomhed at drive. Hjemmesiden er vigtig, men lidt ligesom at lære at lave de retter, man kan lide, behøver man ikke at tage en kokkeuddannelse.

SEO for Selvstændige tilbyder selvstændige at lære SEO til husbehov. Nok til at de kan få deres hjemmeside fra, hvad end niveau den er til, til at komme op og gøre sig bemærket blandt relevante kunder. Det er både tidsbesparende og langt billigere for den selvstændige på kort og på langt sigt.

Man slipper for at skulle finde en freelancer eller et bureau. Man slipper for alt det besvære for at komme ud af kontrakten med et seo bureau.

Men vigtigst af alt, så kan få udført det, man udskudt at få gjort på sin hjemmesider i dage, uger og måneder. Og man kan også selv gå ind og fixe en lille ting på ens side, når der opstår et problem.

Hvis dette lyder som noget, du kunne være interesseret i søg google efter seo for selvstændige. Du kan også finde en facebook gruppe med samme navn, hvor du ganske gratis, få insider viden om, hvad du kan gøre, og hvad du skal undgå at gøre, når du skal træffe valg om SEO, når du er selvstændig.